21 декември 2007

ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БЪЛГАРИЯ СЪЖАЛЯВА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ВРЪЧИ ЛИЧНО НАГРАДА НА УБИЕЦ

И ГОЦЕ ВЗЕ УЧАСТИЕ В УЗАКОНЯВАНЕ НА УБИЙСТВОТО /ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ ЧЕТИРИ ВЛАСТИ/

По повод награждаването с приза "Спортист на годината" , който се определя с гласовете на българските журналисти, българският президент Георги Първанов / Гоце/ рони сълзи , че отличеният с втора награда пиян убиец Максим Стависки не присъства на тържествената церемония.

http://netinfo.bg/photo/sportist2007/index_6.htm

"Много ми се искаше в залата да са Албена и Максим, но се надявам моите думи да стигнат до тях. Това са блестящи спортисти, които пробиха в един спорт, в който нямахме традиции. Много ми се иска да не падат духом в тази тежка за тях ситуация", каза в речта си по време на церемонията държавният глава Георги Първанов.

"Благодаря на президента на България Георги Първанов за милите думи", добави Албена Денкова.

"Предвид на цялата ситуация около нас не е много редно да участваме в церемонии, но въпреки това сме благодарни на спортните журналисти, че не са пропуснали нашите спортни успехи през 2007 година. Наясно сме, че има и определени субективни фактори, които са оказали влияние при гласуването."

Какво в случая ни казва Албена Денкова?
Признава, че не е много редно да участват в церемонии и ние оставаме с впечатление, че се срамува от престъплението на партньора си, но после изказването й губи всякаква логика: тя изразява съмнение в обективността на журналистите - нима иска да каже, че с убиецът Максим са заслужили първа награда?
Не е ли по-редно Максим Стависки да се откаже от наградата, макар че с Албена изпуснаха момента да спасят малкото си останало достойнство и да се откажат навреме от номинацията?

И редно ли е изобщо убиец на пътя да бъде номиниран за награда, пък и да гласуват за него? Що за журналисти са това и какви ценности защитават?
Както и премиите на "Спортист на годината"- раздаваните от Васил Божков харизани му държавни пари, така и цялата тази недостойна журналистика се угоява на държавната ясла на крадливата комунистическата върхушка с шеф президентът-агент.

А какво послание ни отправя този НЕ НАШ президент?

Първанов открито защитава убиец, толерира шофирането в пияно състояние и арогантното поведение на пътя. Легализира акта на убийството и спомага за девалвацията на човешкия живот и за героизирането на мутрите, пък били те и световни.

Патологичен афинитет у агентите към убийците!
Окуражава ги да не падат духом, а добра дума каза ли на родителите на убитото момче и полуживото момиче?
Би ли могъл да погледне тези хора в очите?

Комунист и морал - "две вещи несовместные".

Да, рибата започва да смърди от главата, не от опашката!

Ето картинки на разочарования Гоце

Жалко за достойните спортисти и хора, участвали в тази компрометирана церемония!


/Но защо все ми се струва, че един седемкратен световен шампион като Петър Стойчев е най-достойният за приза - можем да го наречем "Шумахер" в плувния маратон? Е, някои спортове не са от най-любимите, друго си е "борбъта"!/

1 коментар:

Анонимен каза...

Селяндури сте вий.